Eerlijk zullen we alles ruilen?

Het komt er maar niet van en dit weekend besloot ik dat ik er nu toch echt iets aan moet gaan doen. Mijn site www.webkitchen.nl is het slachtoffer van de werkzaamheden voor anderen die ik heb. Omdat mijn klanten namelijk altijd vóór gaan, blijft er nooit eens tijd over voor mijn eigen site, en dus is die nog schrikbarend leeg.

Niet dat ik niks te vertellen heb, maar het komt er maar niet van. Nu had ik me voorgenomen om er deze week toch echt eens aan te gaan beginnen totdat ik vandaag in de auto bedacht dat het ook anders kan.

webkitchenEr zijn vast ook wel mensen zijn die hetzelfde probleem hebben maar dan andersom. En dan bedoel ik:  ik ben een website-vormgever/bouwer zonder teksten voor mijn site, en misschien zijn er ook wel tekstschrijvers met tekst zonder site ;-) En dus kunnen we misschien ruilen. Maar ook: ieder zijn vak, en laten we vooral doen waar we goed in zijn, én blij van worden, ja toch?

Los daarvan: ik vind het gewoon hartstikke leuk om samen te werken, en om nieuwe mensen te leren kennen, een win-win-win situatie dus!

Ik zoek met name een tekstschrijver die lekker vlot, in gewone mensentaal, en met een persoonlijke en grappige stijl kan schrijven.

Mocht het je leuk lijken, mail dan even naar Webkitchen en dan komt het allemaal goed! Ik verzamel dan alle reacties e neem contact met je op.

p.s. Om de ruil zo eerlijk mogelijk te houden moeten we het er dan wel eerst over hebben wat ik jou te bieden heb, en jij mij, maar dat spreekt vanzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *