Boe!!!

Iedere keer als ik bij Zorgboerderij Ons Verlangen kwam werd ik met boe-geroep ontvangen. Gelukkig niet omdat ze niet enthousiast waren…….

Zorgboerderij Ons Verlangen is een biologisch melkveebedrijf met melkkoeien, schapen, paarden, kippen, geiten, konijnen en varkens. Daarnaast verlenen ze zorg aan ongeveer 40 hulpboeren.

Gebruikmakend van de eigen bestaande middelen (onder andere het logo) heb ik een website gebouwd gecombineerd met een webshop . Deze webshop is gekoppeld aan Ideal.

Voor de bewoners van de Zorgboerderij is het belangrijk dat ze op een visuele manier worden betrokken bij de website en om die reden is de voorpagina ingericht met lekker grote en overzichtelijke blokken. Ze gaan straks zelf aan de slag in de winkel, gecombineerd met het voorraadbeheer van de webshop, en zijn alvast rustig aan begonnen met een aantal zuivelproducten.

Omdat er daarnaast regelmatig nieuwsberichten geschreven worden was het een goed idee om ook een blog in te richten op de site. Op deze manier kunnen ze ook meteen snel nieuws melden en mooie foto’s en verhalen delen. Ik vond het iedere keer weer een klein feestje om even langs te komen als we weer even moesten overleggen, en nam dan maar wat graag een flesje melk mee uit de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *