Life is like a box of chocolates…

Ik werk graag samen met zelfstandig ondernemers. Ik ben er immers zelf een, en kan me daarom heel goed in hun denkwijze verplaatsen, en vind het heel fijn en leuk om mee te denken hoe een bedrijf nog beter voor het voetlicht gebracht kan worden.

Richard Roling vroeg me om hem te adviseren bij de ontwikkeling van een nieuwe site: Box of Chocolates.nl. Richard is zelf een goede vormgever en had er daardoor met name behoefte aan om samen met mij kritisch te kijken naar hoe hij zijn bedrijf sterker dan voorheen neer kon zetten via zijn website.

Ik heb Richard geholpen bij het nadenken over welke boodschap hij wilde overbrengen, hoe dat in tekst en beeld het beste verwoord kan worden, en hoe we daar ordening in konden brengen zodat enerzijds toch duidelijk werd hoe veelzijdig Richard is maar het toch ook nog overzichtelijk kon blijven. In die opzet zijn we samen prima geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *