High tea

Zondag heb ik een high tea met 12 vriendinnen. Spontaan georganiseerd en bedacht omdat ik eens wat anders wilde met mijn verjaardag. Ik bedacht dat het leuk zou zijn als wij – als vrouwen- alle opgedane wijsheden/motto’s/thema’s eens bij elkaar zouden schrapen en elkaar daarover vertellen. Ik deed daarvoor een oproep aan alle vriendinnen en tot mijn grote blijdschap is het bij iedereen gaan borrelen en bruisen. Wat is dat leuk!!!

Vandaag deed ik een oproep aan de dames om er alvast een paar te sturen. Toen ik de eerste paar binnenkreeg sprongen de tranen spontaan in mijn ogen. Wat mooi en ontroerend en passend bij iedereen. Dat vind ik geloof ik toch wel de allergrootste kracht van vrouwen: dat ze kwetsbaar durven zijn en dat durven laten zien. En lekker lachen om jezelf:  “kijk mij nou toch”

Zelf ben ik ook eens wat dingen bij gaan houden, ik sta er versteld van hoe vaak je niet bepaalde gezegdes of spreekwoorden of uitspraken van anderen in je hoofd laat passeren. Die wijsheden ga ik vanaf nu hier met jullie delen. Heb je er ook een? Stuur hem in en ik zet hem erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *