Logo voor Fair Witness

Fair Witness is het gloednieuwe bedrijf van Chris Beerthuizen. Chris kwam bij mij met de vraag of ik een logo wilde maken voor zijn coaching praktijk. Ik was natuurlijk nieuwsgierig naar de betekenis van de naam Fair witness en Chris legde uit dat dit een van de waarnemingsposities is binnen de hypnose. Chris gebruikt in zijn praktijk hypnose technieken, maar ook sport is een belangrijk element in zijn bedrijf.

Chris had zelf al de kleuren groen en blauw in gedachten, maar toen ik hem hierover doorvroeg was het mooi dat de kleur rood misschien wel veel beter zou passen omdat hij dit associeerde met leven, actief zijn, het hart, en sanguin (bloed).

We hebben het nog wel even geprobeerd, dat blauw en groen, maar zijn uiteindelijk toch bij een mooie donkerrode kleur uitgekomen. Als je goed kijkt naar het logo zie je dat het behalve de letter F ook een oog is (symbolisch voor waarnemen), en dat er veel dynamiek in zit waardoor de sport ook een plaats heeft gekregen. Het logo heeft inmiddels een mooie plek gekregen op de website die door Frits Beerthuizen is gebouwd.