Ik doe mee aan de SamenLoop voor Hoop, help jij mij?

Een tijdje terug deed een collega tijdens werkoverleg een prachtige oproep om mee te doen aan de Samenloop voor Hoop.

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement van KWF Kankerbestrijding dat 24 uur duurt. SamenLoop voor Hoop zet (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en herdenkt de overledenen.

Vier het leven!

Mijn motto is altijd al geweest Vier het leven! En met dit inspirerende evenement vieren we het leven, zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek, en geven we informatie over kanker. En…het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Het is de bedoeling dat we dit gaan doen in een team van 10 tot 15 vrijwilligers. Omdat ik het een prachtig initiatief vind ga ik gewoon meedoen. Ook al ben ik niet sportief, ook al heb ik na een halfuur waarschijnlijk al blaren en pijn in mijn rug: het kan me niet schelen hoe laat ik moet, ik doe het gewoon.

24 uur

We gaan met onze teamleden lopen gedurende 24 uur afwisselend. Zo wandelt er altijd minstens één teamlid op de baan: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Help jij mee?

Voorafgaand aan de SamenLoop voor Hoop zamelt elk teamlid zoveel mogelijk geld in. Door zich te laten sponsoren of bijvoorbeeld Kaarsen voor Hoop aan de man te brengen. Kijk, en daar kun jij mij nu mee helpen. Dus doe ik hierbij een oproep:

Ik zoek steun! Dat kun je doen door een bedrag dat je kunt missen over te maken op rekening 1522.78.672 bij de Rabobank te Badhoevedorp t.n.v. Samenloop voor Hoop Badhoevedorp ovv donaties team CMO Haarlemmermeer.

Met 1 euro ben ik al blij, meer mag natuurlijk ook! Op deze site hou ik in de rechterbalk de stand bij en tot nu toe is de stand 100 euro!

Wat je ook kunt doen is een mooie kaarsenzak kopen. Iedereen kan een Kaars van Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad. Dit doet u door op een (papieren) kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven voor een dierbare. Deze kaarsen(zakken) worden vervolgens rondom de baan neergezet. De kaarsenzak kun je voorafgaand of tijdens het evenement kopen. Of bij mij natuurlijk!

Het gedenkmoment vindt plaats als alle kaarsen zijn aangestoken.

Kaarsenceremonie

Als het donker is dan is het tijd voor de Kaarsenceremonie.

Een indrukwekkend onderdeel van SamenLoop voor Hoop.
Het is hét moment om stil te staan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die de strijd tegen kanker hebben verloren.

Het is het moment waarop iedereen beseft waar SamenLoop voor Hoop eigenlijk om draait.

2 antwoorden op “Ik doe mee aan de SamenLoop voor Hoop, help jij mij?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *