Welkom in de webkitchen

Wil je jezelf in the picture zetten, of de diensten die je als freelancer of bedrijf aanbiedt, dan ontkom je er niet aan. Je eigen website ontwerpen. Maar wat nou als je daar geen tijd voor hebt? Je hebt het al zo druk. En eigenlijk wil je je liever bezig houden met 1001 andere zaken. Dan ben je hier aan het juiste adres! Want Doris regelt het allemaal voor je. In haar eigen Webkitchen.

Met Webkitchen haal je hèt recept in huis voor een website die bij jouw wensen past en toch betaalbaar is. Met alle ingrediënten die je er zelf graag in wilt verwerken. En snel leverbaar.

  • Kant & Klaarbasiswebsite, kant & klaar afgeleverd, met alle belangrijke basiselementen. Vandaar uit kun je het zelf verder uit gaan bouwen. Voor starters een goede optie.
  • A la Cartewebsite met alles erop en eraan en meer. Heb je al een idee hoe de website er ongeveer uit zou moeten zien? Misschien ben je ergens een website tegengekomen die je bevalt qua stijl en mogelijkheden, die je ook in je eigen website wilt verwerken. Geen probleem. Doris neemt je wensen graag met je door en bouwt je website helemaal naar jouw wens.
  • Vormgeving. Logo’s, uitnodigingen, visitekaartjes, briefpapier, menukaarten, posters, buttons, ansichtkaarten.

Doris is van veel markten thuis. Kijk gerust rond in haar Webkitchen, of ga direct naar de contactpagina om jouw droomwebsite of grafisch ontwerp tot stand te brengen. Alles kan in de Webkitchen van Doris.

Webkitchen: lekker snel & makkelijk!

Eén antwoord op “Welkom in de webkitchen”

 1. Hallo,

  Ik ben benieuwd wat jullie voor me kunnen betekenen. Ik wil graag een wat zakelijker, doch vrolijke en gebruikersvriendelijke, nieuwe website.

  Bellen? 06-498 499 22 of 0343-476 492.

  Hartelijke groet, Korine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *