Wie is Doris

Hartelijk, veelzijdig, ras-optimist.  Heldin in grafisch design en webmanager. Gepokt en gemazeld in de online wereld.  Droomt van dropjes, sushi en WordPress-themes. Fan van improvisatietheater en zelf improvisatieactrice pur sang. Ontmoet graag mensen van allerlei pluimage. Luistertalent. Maakt graag mensen blij.

En het mens zingt! In haar bands covert ze het  dak eraf met nummers van Anouk, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Joss Stone en vele andere topartiesten. Met manlief Robin Leek – gitarist en componist   (Opname Yaya’s: Don’t go in Varastudio en Maladie in Varastudio) heeft Doris  twee CD’s met peuterliedjes ingezongen. Een derde CD ‘Ali Baba’ met Turkse liedjes is in de maak.

Maar ook dit Wiegenliedje: Nana me niño .  Tussen alle bedrijven door knutselt ze collages in elkaar of maakt sieraden in haar eigen edelsmederij. En eet dropjes. 

Stilzitten? Ja. Dat doet Doris ook wel eens. Maar niet vaak. Daarvoor zijn er veel te veel leuke dingen te doen in het leven! Zie ook artikel Op Stoom

De cd’s met liedjes voor peuters en kleuters kun je via deze website bestellen voor slechts 3,50 Euro per stuk (exclusief verzendkosten). Alle liedjes zijn op een originele manier gearrangeerd.

CD 1 – Een hele dikke olifant

Lees meer…

Bestel de cd Een hele dikke olifant voor slechts 3,50 (excl. verzendkosten)

CD 2 – Lekker in je veren

Voorproefje van Lekker in je veren? Luister naar een track van de cd.

Lees meer…..

Bestel de cd lekker in je veren voor slechts 3,50 (excl. verzendkosten)

Wil je beide cd’s? Dat kan, dan doe je 2 bestelllingen 🙂

Eén antwoord op “Wie is Doris”

Reacties zijn gesloten.